KRUSZYNKI

Być rodzicem.

#1 2015-05-10 18:10:14

poinsecja

ODWIEDZAJĄCY

Idąc w odwiedziny

Witam serdecznie. Niedługo wybieram się w odwiedziny do bratowej i jej nowo narodzonego dzidziusia i nie mam pojęcia (a wiem, że będzie to moje zadanie) co jej kupić? Czy gryzaczki, smoczki, grzechotki to dobry pomysł? Wydaje mi się nieco oklepany. To samo misie i przytulanki. Jestem w kropce, a odwiedziny w przyszłym tygodniu. Doradzicie? Mój mąż zaproponował kosmetyki tego typu patandrub.pl/sklep/k-9-sweet/ (z naturalnych składników). Uważam, że pomysł jest nawet dobry, ale zakładam, że kosmetków mają aż nadto, bo pewnie ciągle jakichś używają przy pielęgnacji niemowlaczka. Z drugiej strony jednak wiem, że sporo ich "idzie" wiec może jednak? Kombinowałam na różne sposoby - ale ubranek na razie nie chcą, żadnych urządzeń typu podgrzewacz do butelek tez nie. Nie chce z czymś palnąć gafy. chyba jednak najniebezpieczniejsze będą te kosmetyki. Zresztą przy zestawie jest napisane 'wyjątkowy prezent dla Mamy i Maluszka" więc można powiedzieć, że tylko Tatuś będzie "poszkodowany". Co myślicie o pomyśle? I jakie macie ewentualnie inne typy?

Stopka forum

RSS